Τα 20 κορυφαία παιχνίδια που πρέπει να παίξετε στο PlayStation 4 (ps4)

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Η πιο ενημερωμένη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια που εχουν κυκλοφορήσει για το PS4 ….

1. Persona 5 Royal – PS4 Game

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

 

Το Persona 5 Royal είναι μια έκδοση του διάσημου από τους κριτικούς παιχνιδιού Persona 5. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό ιαπωνικό παιχνίδι ρόλων (JRPG) που διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα από dungeon crawling, κοινωνική προσομοίωση και μάχη με βάση τη σειρά. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Atlus και από τη Sega και είναι διαθέσιμο για το PlayStation 4.

Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα μαθητών λυκείου γνωστή ως Phantom Thieves, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις ειδικές τους ικανότητες για να αλλάξουν τις καρδιές των διεφθαρμένων ενηλίκων. Η αφήγηση του παιχνιδιού είναι συναρπαστική και γεμάτη ανατροπές που σας κρατούν καθηλωμένους από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και η φωνητική κορυφαία, καθιστώντας την ιστορία του παιχνιδιού ένα από τα ισχυρότερα σημεία του.

Το παιχνίδι διαθέτει μάχη βασισμένη στη σειρά, όπου ελέγχετε μια ομάδα χαρακτήρων και πολεμάτε εναντίον διαφόρων εχθρών σε μπουντρούμια. Κάθε χαρακτήρας έχει μοναδικές ικανότητες και δυνάμεις και μπορείτε να τους προσαρμόσετε ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας. Η μάχη είναι στρατηγική και απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό για να πετύχετε, καθιστώντας την μια συναρπαστική εμπειρία.

Το Persona 5 Royal διαθέτει μια πτυχή κοινωνικής προσομοίωσης που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με χαρακτήρες (NPC) και να χτίζετε σχέσεις μαζί τους. Αυτές οι σχέσεις θα επηρεάσουν τις ικανότητές σας στη μάχη και μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πολλές επιλογές. Η πτυχή της κοινωνικής προσομοίωσης είναι καλά υλοποιημένη και προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο βάθους στο παιχνίδι.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά και το καλλιτεχνικό στυλ είναι ζωντανό και εντυπωσιακό. Η μουσική του παιχνιδιού είναι επίσης εξαιρετική, με ένα εξαιρετικό soundtrack που συμπληρώνει τέλεια τον τόνο και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Συνολικά, το Persona 5 Royal είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να παίξουν οι λάτρεις των JRPG. Η συναρπαστική ιστορία του παιχνιδιού, η στρατηγική μάχη και οι πτυχές κοινωνικής προσομοίωσης το καθιστούν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Τα γραφικά και η μουσική του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά, καθιστώντας το ένα από τα παιχνίδια με την καλύτερη εμφάνιση και ήχο στο PlayStation 4.

2. God of War Playstation Hits – PS4 Game

 

1681495313711 convert.io scaled
@TOPREVIEWS.GR

Το God of War είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης τρίτου προσώπου που αναπτύχθηκε από το Santa Monica Studio και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2018 αποκλειστικά για την κονσόλα PlayStation 4 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο εμβληματικούς τίτλους της κονσόλας.

Σε αυτό το παιχνίδι, παίζετε ως Kratos, ένας Σπαρτιάτης πολεμιστής που ζει πλέον στον κόσμο της σκανδιναβικής μυθολογίας. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Kratos και τον γιο του Atreus, καθώς ξεκινούν ένα ταξίδι για να εκπληρώσουν την τελευταία επιθυμία της μητέρας του Atreus. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τα εκπληκτικά γραφικά, την κινηματογραφική παρουσίαση και τους συναρπαστικούς μηχανισμούς μάχης.

Το σύστημα μάχης στο God of War βασίζεται στο κύριο όπλο του Kratos, το Leviathan Axe, το οποίο μπορεί να πεταχτεί και να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα δέντρο δεξιοτήτων και ένα σύστημα αναβάθμισης που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν το στυλ παιχνιδιού και τις ικανότητές τους.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι είναι η αφήγηση της ιστορίας του. Η ιστορία είναι αριστοτεχνικά επεξεργασμένη και συναισθηματική, εξερευνώντας θέματα πατρότητας, απώλειας και λύτρωσης. Η φωνητική υποκριτική και οι ερμηνείες καταγραφής κίνησης είναι επίσης εξαιρετικές, προσθέτοντας στον ρεαλισμό και την εμβύθιση του παιχνιδιού.

Συνολικά, το God of War είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξει όποιος απολαμβάνει παιχνίδια περιπέτειας δράσης. Προσφέρει έναν φανταστικό συνδυασμό συναρπαστικής μάχης, εκπληκτικών γραφικών και συναρπαστικής ιστορίας. Το παιχνίδι έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι της χρονιάς στα The Game Awards 2018.

2. Ghost of Tsushima – PS4

 

banner

 

Το Ghost of Tsushima είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που αναπτύχθηκε από την Sucker Punch Productions και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Το παιχνίδι διαδραματίζεται το 1274, κατά τη διάρκεια της πρώτης μογγολικής εισβολής στην Ιαπωνία, και ακολουθεί τον Jin Sakai, έναν πολεμιστή σαμουράι που πρέπει να αντισταθεί στις δυνάμεις εισβολής.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Ghost of Tsushima είναι τα εντυπωσιακά γραφικά και ο καθηλωτικός κόσμος του. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο νησί Tsushima, το οποίο είναι όμορφα αποτυπωμένο με πλούσια δάση, ζωηρά χωράφια και λεπτομερή χωριά. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα δυναμικό σύστημα καιρού, το οποίο προσθέτει στην καθηλωτική εμπειρία.

Η μάχη είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο το Ghost of Tsushima υπερέχει. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να προσεγγίσουν τη μάχη με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων της μυστικότητας και της άμεσης αντιπαράθεσης. Το σύστημα μάχης είναι ομαλό και ανταποκρίνεται, με μια ποικιλία όπλων και ικανοτήτων που οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν καθώς προχωρούν στο παιχνίδι.

Μια μοναδική πτυχή του παιχνιδιού είναι το σύστημα “Stance”, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν το στυλ μάχης τους σε διαφορετικούς τύπους εχθρών. Κάθε στάση είναι προσαρμοσμένη σε συγκεκριμένους τύπους εχθρών και οι παίκτες πρέπει να εναλλάσσονται μεταξύ τους εν κινήσει για να είναι επιτυχημένοι στη μάχη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο Ghost of Tsushima είναι η αφήγηση της ιστορίας του. Η αφήγηση του παιχνιδιού είναι συναρπαστική και καλογραμμένη, με χαρακτήρες στους οποίους οι παίκτες θα επενδύσουν συναισθηματικά. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης πολλαπλές καταλήξεις, αυξάνοντας την επαναληπτικότητά του.

Συνολικά, το Ghost of Tsushima είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που αξίζει να παίξετε. Τα εντυπωσιακά του γραφικά, ο καθηλωτικός κόσμος, η συναρπαστική μάχη και η καλοδουλεμένη αφήγηση το καθιστούν έναν ξεχωριστό τίτλο στο PS4.

3. The Last of Us Part II Standard Edition – PS4 Game

Το “The Last of Us Part II” είναι ένα παιχνίδι PS4 που κυκλοφόρησε το 2020. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που ακολουθεί την ιστορία της Ellie καθώς περιηγείται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο μολυσμένα πλάσματα και εχθρικούς επιζώντες. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη Naughty Dog και αποτελεί συνέχεια του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς παιχνιδιού “The Last of Us”.

Το gameplay στο “The Last of Us Part II” είναι ένας συνδυασμός stealth, μάχης και εξερεύνησης. Ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει διάφορα όπλα και στρατηγικές για να πολεμήσει τους εχθρούς και να περιηγηθεί στο επικίνδυνο περιβάλλον. Το παιχνίδι διαθέτει μια συναρπαστική ιστορία που εξερευνά πολύπλοκα θέματα όπως η απώλεια, το τραύμα και η εκδίκηση.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του παιχνιδιού είναι τα γραφικά και τα οπτικά του. Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι απίστευτα λεπτομερής και ρεαλιστικός, με εκπληκτικά γραφικά που ζωντανεύουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Ο ηχητικός σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι επίσης εξαιρετικός, με καθηλωτικά ηχητικά εφέ και ένα στοιχειωτικά όμορφο soundtrack.

Ωστόσο, η ιστορία του παιχνιδιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις και διχασμό μεταξύ των παικτών. Ορισμένοι έχουν επαινέσει το παιχνίδι για την τολμηρή αφήγηση και τον συναισθηματικό αντίκτυπο, ενώ άλλοι το έχουν επικρίνει για την απεικόνιση της βίας και ορισμένες αφηγηματικές επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, το “The Last of Us Part II” παραμένει ένα εξαιρετικά αναγνωρισμένο παιχνίδι που έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το gameplay, τα γραφικά και τον ηχητικό σχεδιασμό του.

4. Uncharted 4: a thiefs end PlayStation Hits – PS4 Game

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Uncharted 4: A Thief’s End είναι ένα βιντεοπαιχνίδι περιπέτειας δράσης που αναπτύχθηκε από τη Naughty Dog και δημοσιεύθηκε από τη Sony Computer Entertainment. Είναι η τέταρτη κύρια προσθήκη στη σειρά Uncharted και κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 4. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες ελέγχουν τον Nathan Drake, έναν κυνηγό θησαυρών, καθώς αναγκάζεται να επιστρέψει στον κόσμο των κλεφτών και των κυνηγών θησαυρών, αναζητώντας έναν χαμένο θησαυρό.

Το gameplay περιλαμβάνει έναν συνδυασμό εξερεύνησης, επίλυσης γρίφων και μηχανισμών shooter τρίτου προσώπου. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και η ιστορία είναι συναρπαστική και καλογραμμένη. Η φωνητική υποκριτική είναι κορυφαία και το soundtrack εξαιρετικό. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης λειτουργία multiplayer, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργούν ομάδες και να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον.

Μία από τις καλύτερες πτυχές του παιχνιδιού είναι η προσοχή του στη λεπτομέρεια. Τα περιβάλλοντα είναι όμορφα σχεδιασμένα και οι χαρακτήρες είναι απίστευτα αληθοφανείς. Οι γρίφοι είναι προκλητικοί αλλά όχι υπερβολικά δύσκολοι και η μάχη είναι διασκεδαστική και ικανοποιητική. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μερικές αξιομνημόνευτες στιγμές, όπως μια καταδίωξη με αυτοκίνητο και μια συναρπαστική διαφυγή από ένα κτίριο που καταρρέει.

Συνολικά, το Uncharted 4: A Thief’s End είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ένα ταιριαστό κλείσιμο της σειράς. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξει όποιος απολαμβάνει παιχνίδια περιπέτειας δράσης και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο PS4.

5. Horizon Zero Dawn

 

1407722 264x264 800x800 96x96 560x560 1

Το Horizon Zero Dawn είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης που αναπτύχθηκε από την Guerrilla Games και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment για το PlayStation 4. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν είναι πλέον το κυρίαρχο είδος και γιγάντια μηχανικά πλάσματα περιφέρονται στη γη.

Οι παίκτες ελέγχουν μια ικανή κυνηγό ονόματι Aloy, η οποία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της και τον κόσμο στον οποίο ζει. Οι ικανότητες της Aloy περιλαμβάνουν την κατασκευή και τη χρήση όπλων, καθώς και μια ειδική ικανότητα  που της επιτρέπει να σαρώνει τους εχθρούς και άλλα αντικείμενα στο περιβάλλον της.

Το παιχνίδι διαθέτει έναν ανοιχτό κόσμο που μπορεί να εξερευνηθεί ελεύθερα, με διάφορες αποστολές και δραστηριότητες διαθέσιμες για τους παίκτες να ολοκληρώσουν. Η ιστορία είναι συναρπαστική, με μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και μια βαθιά ιστορία που μπορείτε να αποκαλύψετε.

Το Horizon Zero Dawn απέσπασε τις καλύτερες κριτικές κατά την κυκλοφορία του, με επαίνους για τα γραφικά του, την οικοδόμηση του κόσμου και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παιχνίδια στο PlayStation 4.

5. Red Dead Redemption 2 – PS4 Game

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Red Dead Redemption 2 είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που ακολουθεί την ιστορία του Arthur Morgan, μέλους της συμμορίας Van der Linde στα τέλη του 1800. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου που εκτείνεται σε πέντε φανταστικές αμερικανικές πολιτείες. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη Rockstar Games, είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς και αποτελεί συνέχεια του αρχικού παιχνιδιού Red Dead Redemption.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά, με περίπλοκες λεπτομέρειες και ρεαλιστικά περιβάλλοντα. Ο ηχητικός σχεδιασμός είναι εξίσου εντυπωσιακός, με κινηματογραφική μουσική επένδυση και ρεαλιστικά ηχητικά εφέ. Το gameplay είναι ομαλό και καθηλωτικό, με ένα διαισθητικό σύστημα ελέγχου που διευκολύνει την πλοήγηση στον τεράστιο ανοιχτό κόσμο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Red Dead Redemption 2 είναι η ιστορία. Η αφήγηση είναι συναρπαστική, με καλά αναπτυγμένους χαρακτήρες και μια βαθιά και πολύπλοκη ιστορία. Τα θέματα του παιχνιδιού διερευνούν τις ιδέες της αφοσίωσης, της προδοσίας και του τιμήματος της ελευθερίας και η γραφή είναι εξαιρετική, με διαλόγους που μοιάζουν αυθεντικοί και αληθοφανείς.

Η μάχη του παιχνιδιού είναι επίσης κορυφαία, με μια ποικιλία όπλων και μηχανισμών που επιτρέπουν δημιουργικό και στρατηγικό gameplay. Το σύστημα κυνηγιού και χειροτεχνίας είναι επίσης μια ωραία πινελιά, επιτρέποντας στους παίκτες να συλλέγουν πόρους και να δημιουργούν τα δικά τους αντικείμενα.

Παρόλο που το Red Dead Redemption 2 είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, δεν στερείται των ελαττωμάτων του. Ο ρυθμός του παιχνιδιού μπορεί να είναι αργός μερικές φορές, με μεγάλες περιόδους ταξιδιού και εξερεύνησης. Τα χειριστήρια μπορεί επίσης να φαίνονται δύσχρηστα και να μην ανταποκρίνονται μερικές φορές, ειδικά κατά τη διάρκεια πυροβολισμών.

Συνολικά, το Red Dead Redemption 2 είναι ένα αριστουργηματικό παιχνίδι που προσφέρει μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία. Τα εντυπωσιακά γραφικά του παιχνιδιού, η συναρπαστική ιστορία και το ικανοποιητικό gameplay το καθιστούν απαραίτητο παιχνίδι για κάθε οπαδό του είδους των open-world παιχνιδιών.

6. Shadow of the Colossus

 

1244694 SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT PS4 SHADOW OF THE COLOSSUS hero 560x560 1

 

Το Shadow of the Colossus είναι ένα παιχνίδι PS4 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018. Πρόκειται για μια επανέκδοση του ομώνυμου κλασικού παιχνιδιού του 2005 και έχει αναπτυχθεί από την Bluepoint Games. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού άνδρα που ονομάζεται Wander, ο οποίος πρέπει να νικήσει 16 τεράστιους κολοσσούς προκειμένου να σώσει τη ζωή ενός κοριτσιού που ονομάζεται Mono.

Το παιχνίδι έχει επαινεθεί για τα εκπληκτικά γραφικά και την καλλιτεχνική του διεύθυνση, καθώς και για τη συναισθηματική του αφήγηση. Το gameplay περιστρέφεται γύρω από την αναρρίχηση και την ήττα των τεράστιων κολοσσών, καθένας από τους οποίους έχει τις δικές του μοναδικές αδυναμίες, τις οποίες ο παίκτης πρέπει να εκμεταλλευτεί για να τους νικήσει.

Συνολικά, το Shadow of the Colossus θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια PS4 όλων των εποχών και είναι ένα must-play για όποιον απολαμβάνει την καθηλωτική αφήγηση και τις επικές μάχες .

6. The Witcher III: Wild Hunt – PS4 Game

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το The Witcher III: Wild Hunt είναι ένα παιχνίδι για PS4 που αναπτύχθηκε από την CD Projekt RED και κυκλοφόρησε το 2015. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα RPG γεμάτο δράση που διαδραματίζεται σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου, βασισμένο στα βιβλία του Andrzej Sapkowski.

Ο παίκτης ελέγχει τον Geralt of Rivia, έναν κυνηγό τεράτων, γνωστό ως Witcher, ο οποίος ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρει τη θετή του κόρη, Ciri. Στην πορεία, ο Geralt πρέπει να περάσει μέσα από συγκρούσεις και να πολεμήσει τέρατα καθώς αναζητά τη Ciri.

Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένων της ξιφομαχίας, της μαγείας και της αλχημείας. Ο Geralt μπορεί να χρησιμοποιήσει τις αισθήσεις του για να εντοπίσει τους εχθρούς και μπορεί ακόμη και να τις χρησιμοποιήσει για να αποκαλύψει κρυμμένα αντικείμενα και στοιχεία.

Η ιστορία του The Witcher III είναι συναρπαστική και πολύπλοκη, με πολυάριθμες παράλληλες αποστολές και διακλαδισμένα μονοπάτια που δίνουν στον παίκτη μεγάλο βαθμό ελευθερίας. Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι όμορφα σχεδιασμένος, γεμάτος με ζωντανά τοπία και διαθέτει ένα δυναμικό σύστημα καιρού.

Η φωνητική υποκριτική και η μουσική επένδυση του παιχνιδιού είναι εξαιρετικές, συμβάλλοντας στην καθηλωτική εμπειρία του παιχνιδιού. Οι διάφορες φατρίες του παιχνιδιού, όπως οι Scoia’tael και οι Wild Hunt, προσθέτουν βάθος στην ιστορία και οι επιλογές του παίκτη μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του παιχνιδιού.

Συνολικά, το The Witcher III: Wild Hunt είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι PS4 που προσφέρει μια πλούσια και καθηλωτική εμπειρία. Το τεράστιο περιβάλλον ανοιχτού κόσμου, η συναρπαστική ιστορία και το συναρπαστικό gameplay το καθιστούν απαραίτητο παιχνίδι για κάθε οπαδό των RPG.

 

7. Resident Evil 2 Remake – PS4 Game

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Resident Evil 2 Remake για το PS4 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι που σας ταξιδεύει σε ένα γεμάτο τρόμο ταξίδι στους γεμάτους ζόμπι δρόμους της Raccoon City. Αυτό το παιχνίδι είναι μια επανεκτέλεση του κλασικού παιχνιδιού Resident Evil 2 που κυκλοφόρησε το 1998 και διαθέτει ανανεωμένα γραφικά, νέους μηχανισμούς παιχνιδιού και μια ανανεωμένη ιστορία.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά, με τα λεπτομερή μοντέλα περιβάλλοντος και χαρακτήρων να ζωντανεύουν τα στοιχεία τρόμου του παιχνιδιού. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτα τεταμένη, με τον ηχητικό σχεδιασμό και τη μουσική να ενισχύουν την ένταση και να προσθέτουν στη συνολική εμπειρία.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο του Leon S. Kennedy και της Claire Redfield, δύο χαρακτήρες που προσπαθούν να επιβιώσουν από την αποκάλυψη των ζόμπι και να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από το ξέσπασμα της επιδημίας. Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο εκστρατείες, μία για κάθε χαρακτήρα, η κάθε μία με τη δική της μοναδική ιστορία και μηχανισμούς gameplay.

Το gameplay είναι ένας συνδυασμός τρόμου επιβίωσης και σκοποβολής τρίτου προσώπου. Το παιχνίδι διαθέτει περιορισμένους πόρους, οπότε οι παίκτες πρέπει να διαχειρίζονται προσεκτικά τα αποθέματά τους για να επιβιώσουν. Οι γρίφοι είναι προκλητικοί και οι εχθροί είναι δύσκολο να νικηθούν, καθιστώντας το παιχνίδι ικανοποιητικά δύσκολο.

Ένα μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο, με μερικούς από τους γρίφους και τις συναντήσεις με τους εχθρούς να μοιάζουν παρόμοιες. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει τη συνολική εμπειρία, καθώς η ιστορία και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού είναι αρκετά δυνατές για να κρατήσουν τους παίκτες απασχολημένους.

Συμπερασματικά, το Resident Evil 2 Remake για το PS4 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που ανανεώνει με επιτυχία το κλασικό παιχνίδι για ένα σύγχρονο κοινό. Η τεταμένη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, τα εξαιρετικά γραφικά και το απαιτητικό gameplay το καθιστούν απαραίτητο παιχνίδι για τους οπαδούς του τρόμου επιβίωσης.

 

8. Grand Theft Auto V Premium Edition – PS4 Game

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Grand Theft Auto V Premium Edition είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που αναπτύχθηκε από τη Rockstar North και δημοσιεύθηκε από τη Rockstar Games. Κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 το 2014 και αργότερα, το 2018, κυκλοφόρησε η Premium Edition, η οποία περιλαμβάνει πρόσθετο περιεχόμενο και χαρακτηριστικά.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Los Santos και τις γύρω περιοχές, βασισμένο στο Λος Άντζελες και τη Νότια Καλιφόρνια. Ο παίκτης ελέγχει τρεις χαρακτήρες: Michael, Trevor και Franklin, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και προσωπικότητες. Το παιχνίδι διαθέτει ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου, όπου ο παίκτης μπορεί να εξερευνήσει την πόλη, να αλληλεπιδράσει με NPC και να ολοκληρώσει διάφορες αποστολές και στόχους.

Ένα από τα κύρια σημεία έλξης του παιχνιδιού είναι η εκτεταμένη online λειτουργία multiplayer, όπου οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν αποστολές, να συμμετάσχουν σε ληστείες και να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον σε διάφορες δραστηριότητες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ένα εκτεταμένο soundtrack με μουσική από διάφορους καλλιτέχνες και είδη.

Το Grand Theft Auto V Premium Edition απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για το εκτεταμένο περιβάλλον ανοιχτού κόσμου, τη συναρπαστική πλοκή και τις δυνατότητες online multiplayer. Το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα βιντεοπαιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Συνολικά, το Grand Theft Auto V Premium Edition είναι ένα καθηλωτικό και συναρπαστικό παιχνίδι που προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας για τους παίκτες που αναζητούν μια περιπέτεια γεμάτη δράση σε έναν λεπτομερή και καθηλωτικό κόσμο.

9. Bloodborne PlayStation Hits – PS4 Game

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Bloodborne είναι ένα παιχνίδι PlayStation Hits που θα οδηγήσει τους παίκτες σε ένα έντονο ταξίδι σε έναν σκοτεινό και στοιχειωμένο κόσμο. Το Bloodborne, το οποίο αναπτύχθηκε από την FromSoftware, το ίδιο στούντιο που βρίσκεται πίσω από τη σειρά Dark Souls, είναι ένα παιχνίδι ρόλων δράσης που ακολουθεί έναν Hunter σε μια αναζήτηση μέσα σε μια γοτθική πόλη της βικτοριανής εποχής που μαστίζεται από μια μυστηριώδη ασθένεια.

Η μάχη στο Bloodborne είναι γρήγορη και προκλητική, απαιτώντας από τους παίκτες να κατακτήσουν τον συγχρονισμό και την τοποθέτηση προκειμένου να επιβιώσουν. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα μοναδικό σύστημα αναγέννησης υγείας που ενθαρρύνει τους παίκτες να παραμένουν επιθετικοί στη μάχη.

Ο κόσμος του Bloodborne είναι πλούσιος σε ιστορία και ατμόσφαιρα, με περίπλοκο σχεδιασμό επιπέδων και στοιχειωτικά όμορφα γραφικά. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μια βαθιά και συναρπαστική ιστορία, γεμάτη ανατροπές που θα κρατήσουν τους παίκτες σε αμηχανία μέχρι το τέλος.

Συνολικά, το Bloodborne είναι ένα must-play παιχνίδι για τους οπαδούς των action RPGs και των παιχνιδιών τρόμου. Είναι μια προκλητική και ικανοποιητική εμπειρία που θα κάνει τους παίκτες να επιστρέφουν για περισσότερα.

10. Final Fantasy VII Remake – PS4 Game

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Final Fantasy VII Remake είναι ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι, το οποίο επαναφέρει τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τον κόσμο του αρχικού παιχνιδιού με ανανεωμένα γραφικά και μηχανισμούς gameplay. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του Cloud Strife, ενός πρώην στρατιώτη που εντάσσεται σε μια οικο-τρομοκρατική ομάδα που ονομάζεται Avalanche για να πολεμήσει ενάντια στη διεφθαρμένη εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Shinra.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα μάχης που συνδυάζει δράση σε πραγματικό χρόνο με τακτικές εντολές, επιτρέποντας στους παίκτες να εναλλάσσονται μεταξύ των μελών της ομάδας και να εκτελούν μοναδικές ικανότητες και ξόρκια. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι εκπληκτικά, με εξαιρετικά λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων και περιβάλλοντα που ζωντανεύουν τον κόσμο.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι τόσο οικεία όσο και φρέσκια, με νέα στοιχεία που προστίθενται στην κλασική ιστορία για να κρατούν τους παίκτες απασχολημένους. Η φωνητική υποκριτική είναι εξαιρετική και η μουσική επένδυση είναι εξαιρετική, αποτυπώνοντας την ουσία του αρχικού παιχνιδιού και εισάγοντας παράλληλα νέα θέματα και μοτίβα.

Ένα μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι πρόκειται για μια μερική μόνο επανεκτέλεση του αρχικού παιχνιδιού, καλύπτοντας μόνο το τμήμα της ιστορίας του Midgar. Αυτό αφήνει τους παίκτες με ένα cliffhanger τέλος και μια επιθυμία για περισσότερο περιεχόμενο. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ορισμένα γραμμικά τμήματα και περιορισμένη εξερεύνηση, γεγονός που μπορεί να μην είναι ελκυστικό για ορισμένους παίκτες.

Συνολικά, το Final Fantasy VII Remake είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που τιμά την κληρονομιά του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παράλληλα εισάγει νέα στοιχεία και μηχανισμούς παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξουν τόσο οι παλιοί οπαδοί της σειράς όσο και οι νεοεισερχόμενοι.

11. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – PS4 Game

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που αναπτύχθηκε από την Insomniac Games και δημοσιεύθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το “Marvel’s Spider-Man”, αλλά περιλαμβάνει τον Miles Morales, έναν νέο playable χαρακτήρα με μοναδικές ικανότητες και διαφορετική ιστορία.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του προηγούμενου παιχνιδιού, με τον Miles να ζει πλέον στο Χάρλεμ και να εκπαιδεύεται από τον Peter Parker για να γίνει ο ίδιος Spider-Man. Ωστόσο, ένας πόλεμος συμμοριών μεταξύ της Roxxon Energy Corporation και της Underground απειλεί την πόλη και ο Miles πρέπει να χρησιμοποιήσει τις νεοαποκτηθείσες αραχνοειδείς δυνάμεις του για να σώσει την κατάσταση.

Το gameplay του “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του, με τους παίκτες να περιφέρονται στην πόλη, να πολεμούν τους εχθρούς και να ολοκληρώνουν αποστολές. Ωστόσο, οι μοναδικές ικανότητες του Miles, όπως το αόρατο και οι ηλεκτρικές επιθέσεις, παρέχουν νέους μηχανισμούς και στρατηγικές gameplay. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μια λειτουργία φωτογραφίας που επιτρέπει στους παίκτες να τραβήξουν εντυπωσιακές εικόνες από τα γραφικά και το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Η ιστορία του “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” είναι συναρπαστική και συναισθηματική, με θέματα οικογένειας, ταυτότητας και ευθύνης. Η φωνητική υποκριτική και οι ερμηνείες καταγραφής κίνησης είναι κορυφαίες, ζωντανεύοντας τους χαρακτήρες και προσθέτοντας βάθος στις σχέσεις τους.

Συνολικά, το “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο  Spider-Man, παρέχοντας μια νέα προοπτική και συναρπαστικούς νέους μηχανισμούς παιχνιδιού, ενώ παραμένει πιστό στο πνεύμα του αρχικού παιχνιδιού. Είναι ένα must-play για τους οπαδούς του χαρακτήρα και του είδους των υπερηρώων γενικότερα.

 

12. Dark Souls Trilogy – PS4 Game

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS4

Το Dark Souls Trilogy είναι μια συλλογή από τρία παιχνίδια γεμάτα δράση που ταξιδεύουν τους παίκτες σε ένα σκοτεινό και ύπουλο ταξίδι στον κόσμο του Lordran. Η έκδοση του παιχνιδιού για PS4 συγκεντρώνει τα Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin και Dark Souls III: The Fire Fades Edition σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Η τριλογία είναι ένα must-have για τους οπαδούς της σειράς Souls, προσφέροντας στους παίκτες ώρες απαιτητικού gameplay, μια τεράστια γκάμα όπλων και πανοπλιών και μια περίπλοκη ιστορία που συνδέει και τα τρία παιχνίδια μεταξύ τους. Οι μηχανισμοί και τα χειριστήρια του παιχνιδιού έχουν δημιουργηθεί επιδέξια για να προσφέρουν μια προκλητική και καθηλωτική εμπειρία, όπου κάθε συνάντηση μοιάζει με μάχη μέχρι θανάτου.

Γραφικά, η τριλογία Dark Souls είναι εκπληκτική, με τις remastered εκδόσεις των δύο πρώτων παιχνιδιών να προσφέρουν μια ανανέωση στα γραφικά που δίνουν νέα πνοή σε αυτούς τους κλασικούς τίτλους. Το Dark Souls III είναι επίσης οπτικά εντυπωσιακό, με εκπληκτικά περιβάλλοντα και λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων που βυθίζουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες στον κόσμο του Lordran.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες πτυχές της τριλογίας είναι ο τρόπος με τον οποίο δένει άψογα μεταξύ τους, με κάθε παιχνίδι να βασίζεται στην αφήγηση του προηγούμενου μέρους. Οι παίκτες θα βρεθούν πλήρως απορροφημένοι στην ιστορία και την ιστορία του κόσμου, και καθώς προχωρούν στα παιχνίδια, θα αποκαλύπτουν νέα μυστήρια και μυστικά που συνδέουν την τριλογία μεταξύ τους.

Η δυσκολία του παιχνιδιού μπορεί να είναι αποθαρρυντική για ορισμένους παίκτες, αλλά η αίσθηση ικανοποίησης και ολοκλήρωσης που προκύπτει από την κατάκτηση κάθε πρόκλησης είναι απαράμιλλη. Το Dark Souls Trilogy είναι ένα πραγματικό αριστούργημα του gaming, προσφέροντας μια προκλητική, καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία που είναι must-play για κάθε οπαδό των παιχνιδιών δράσης-περιπέτειας.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!